top of page

Bhome@work

 

Vanaf 4 januari 2021 ben ik gevestigd in het pand van Bhome@work. Dit is gevestigd aan de Zomerdijk 9E te Meppel. Het is eenvoudig te bereiken met de auto en parkeren kan bij het pand zelf. Er zijn parkeervakken voor bezoekers en die zijn duidelijk aangegeven met bordjes bij de parkeervakken. Mochten deze nou allemaal in gebruik zijn,  kunt u een ander vak gebruiken.

 

Binnenkomst/ melden:

Bij binnenkomst kunt u aan de tafel gaan zitten in de hal/ wachtruimte. U hoeft zich nergens te melden. In mijn agenda is duidelijk dat we een afspraak hebben en ik kom u ophalen op het afgesproken tijdstip zodat we samen naar mijn praktijk kunnen lopen. 

 

Al heeft u 's avonds een afspraak, dan kunt u droog en warm in de tussenhal wachten. De voordeur is dan geopend, maar de tussendeur zal gesloten zijn. Dit is om te voorkomen dat iedereen binnen kan komen en door het pand zal lopen. Er zijn meerdere bedrijven gevestigd binnen deze community dus u kunt u voorstellen dat dat tegen de regels is.  Ik zal u zelf op komen halen op het afgesproken tijdstip. 

Note:

Binnen de community werk ik op de 1e verdieping van het pand, deze is te bereiken via een trap. Er is geen lift aanwezig, houd hier rekening mee al bent u slecht ter been of minder mobiel.

bhome@worl voorzijde pand.jpg
bottom of page