Permanente Make-Up

Eyeliners
Er kunnen verschillende eyeliners gezet worden en op verscheidene manieren. Hieronder zal ik een paar beschrijven en als u een andere vorm wenst dan genoemd is, is dat altijd bespreekbaar.

Eyeliner klassiek

Dit is een lijntje wat gezet wordt tegen de wimperrand aan en in overleg met de klant wordt deze lengte bepaald en uiteraard ook de kleur. Kleuren kunnen verschillen van zwart, donkerbruin voor een iets zachtere uitstraling, tot mooi marineblauw of prachtig groen. Deze laatste twee kleuren erg mooi bij een zelfde kleur iris. Onder en boven behoren beide tot de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Eyeliner extra dik

Dit is voor degene die vaak eyeliner dragenen willen dat deze opvalt. Dit is een mooie vollere lijn die strak kan eindigen, of bijvoorbeeld in een wing voor een amandelvormige oogopslag.  Ook hier zijn uiteraard de vormen en kleuren bespreekbaar.

Neem contact op voor meer informatie

Infralash eyeliner

De pigmentatie wordt tussen de wimperhaartjes gezet. Dit geeft een zeer natuurlijk resultaat. Deze techniek geeft het effect van volle wimpers en zal gelijk uw ogen laten spreken. De wimperaanzet oogt voller en krachtiger maar lijkt niet op make-up. 

Neem contact op voor meer informatie

Eyeliner duo kleur

Dit is een eyeliner die twee kleuren omvat. De eerste lijn wordt tegen de wimperrand aangezet en daarbovenop wordt de duo kleur aangebracht. Door de duo kleur krijgt de eyeliner nog meer contrast, de ogen spreken hierdoor erg mooi. Dit heeft het effect van een oogschaduw.

Neem contact op voor meer informatie