top of page

Permanente Make-Up

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen zijn een lust voor het oog. Ze geven het gezicht een krachtige en karaktervolle uitstraling. Door middel van een zachte techniek, krijgt u prachtig natuurlijk ogende wenkbrauwen. Hierbij wordt gekeken naar de haarkleur, huidskleur en ogen. Ook de vorm van uw hoofd speelt hierbij een rol.

 

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen heeft, kunnen we deze weer opbouwen op een zachte manier. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit worden opgevuld zodat het nagenoeg niet meer zichtbaar is.

 

Als u zelf al een goede wenkbrauw heeft, maar deze voller wil laten ogen, is dit ook een prachtig resultaat! De vorm kan ook worden aangepast zodat er een ietwat liftend effect wordt gecreëerd. Kortom; er zijn eindeloze mogelijkheden met deze methode.

Er zijn verschillende technieken mogelijk, welke hangt af van uw huid en er zal vooraf worden besproken wat mogelijk is.

99c43e3b-c141-4e50-903c-aa973aa32da4_edi

voor 

c8d7a396-34b3-4ecf-9c34-c6f249dad3eb_edi

na

Meerdere technieken

  • Hairstrokes (met de machine gezet)

  • Powderbrows

  • Combi Brows

Wilt u meer informatie hierover, dan geef ik u die heel graag. Dit kan in het gesprek bij een intake, of in een telefonisch consult. Als u een afpsraak inboekt, houden we vooraf ook dit gesprek.  Er valt hier zoveel over te vertellen, ook hangt het van uw huidtype af, welke er geschikt voor u is. 

Meer informatie?

Lees verder:

Lipbehandeling

bottom of page